Dreamland

Gradinita

Gradinita DREAMLAND ofera copiilor care-i trec pragul un mediu in care siguranta, bunastarea si dezvoltarea lor armonioasa sunt primordiale.
Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.
Gradinita DREAMLAND pretuieste parteneriatul parintilor cu profesorii-educatori si incurajeaza participarea activa a celor dintai la activitati din care copiii sa invete despre diversitate si provocarile vietii.
Credem în creativitate și o stimulăm prin toate ariile de dezvoltare. La DREAMLAND, grija, afecțiunea și încrederea încurajează toți copiii să-și asume riscuri și să experimenteze. În fiecare săptămână, schimbăm tema și resursele educaționale, iar clasa capătă dimensiuni de poveste.

În planificarea activităților și îndrumarea copiilor ne concentrăm pe diferitele moduri în care aceștia învață.
Prin caracteristicile unei învățări eficiente pe care le urmărim susținem copilul în a rămâne motivat și eficient în învățarea proprie:
Joc și explorare – motivăm copiii să investigheze și să experimenteze mediul din jurul lor și să încerce ‘o dată’.
Învățare activă – încurajăm copiii să se concentreze și să continue să încerce chiar daca întămpină dificultăți și să se bucure de realizări
Gândire critică și creativă – oferim ocazia copiilor să dezvolte și să împărtășească ideile proprii, să realizeze conexiuni între idei și să dezvolte strategii pentru a îmbogăți propria învățare.

OBIECTIVE

O EDUCATIE formata pe potentialul individual al fiecarui copil printr-un invatamant care sa ofere o perspectiva internationala si sa dezvolte pasiunea si dragostea de a descoperi noi continuturi in fiecare zi.
Un CURRICULUM care va asigura o baza solida in achizitionarea notiunilor si abilitatilor descoperite in fiecare zi in universul literaturii, matematicii, stiintei, artei.
Un MEDIU care ofera atat grija si atentie, dar si un spatiu modern in care fiecare copil are posibilitatea sa isi dezvolte la maxim potentialul si sa se simta apreciat.
O PERSONALITATE puternica modelata pe parcursul scolarizarii la DREAMLAND cu experiente de invatare inedite, deprinderi, abilitati, talent cultivat si incurajat, dar si incredere in potentialul descoperit in fiecare copil zi de zi.

_

Curriculum gradinita

_

Gradinita DREAMLAND este o instituție de învațământ privat cu nivel preșcolar și nivel primar, autorizată cf. OM nr. 5498/15.11.2013.
Activităţile educative preșcolare se desfăşoară conform Curriculum-ului național preșcolar și având în vedere Reperele fundamentale în învațarea și dezvoltarea timpurie a copilului de la naștere la 6 ani.

Activitațile didactice desfășurate în grădiniță sunt structurate în jurul a şase teme anuale:
1. Cine sunt/suntem?
2. Când, cum şi de ce se întâmplă?
3. Cum este, a fost şi va fi aici pe pământ?
4. Cine şi cum planifică/ organizează o activitate?
5. Ce şi cum vreau să fiu?
6. Cu ce şi cum exprimăm ceea ce simţim?

Temele anuale sunt abordate sub formă de proiecte tematice cu o durata de 1-5 săptămâni, în funcție de nivelul de vârstă și de interesele copiilor din grupă, raportandu-se în decursul unei săptămâni la cinci domenii experienţiale: Dezvoltare fizică, sănătate şi igienă personală, Dezvoltarea socio-emoţională, Dezvoltarea limbajului şi a comunicării, Dezvoltarea cognitivă, Capacităţi şi atitudini de învăţare.

Orice activitate de peste zi este privită ca o experienţă de învăţare. Predarea integrată a cunoștințelor are în vedere angajarea copilului în experienţe diverse de învăţare şi oferă posibilitatea construirii cunoaşterii în mod sistemic, stabilind conexiuni între concepte, obiecte, fenomene, evenimente, acţiuni, sentimente. Experienţele de viaţă ale copilului sunt interdisciplinare şi implică toate domeniile de dezvoltare. La fel trebuie să se construiască şi învăţarea lui pentru a fi semnificativă şi cu efecte de lungă durată.

Gradinita DREAMLAND functioneaza intr-o cladire noua si generoasa ca spatiu – 850 mp, amplasata in mijlocul unei gradini cu brazi, fiind o oaza de liniste si aer curat.

_

Facilitati gradinita

_

– sali de clasa mari si luminoase
– baza materiala conform standardelor europene
– personal didactic tanar, pregatit profesional
– sistem biligv de predare
– sala de sport/dans/aikido
– teren de joaca amenajat cu jucarii de exterior in curtea scolii
– sali de servirea mesei
– biblioteca

– bucatarie proprie
– cabinet medical
– cabinet de consiliere
– sali de studiu (cluburi)
– spatii exterioare (1000 mp) si interioare de joaca si recreere
– platforma online pentru management educativ – kinderpedia
– transport
– supraveghere video

GHID DE ADMITERE GRADINITA DREAMLAND

Gradinita DREAMLAND recomandă tuturor părinților ca, înainte de înscriere, să viziteze împreună cu copilul campusul școlar și să aibă o discuție cu unul dintre directorii scolii, în funcție de ciclul școlar pentru care se dorește înscrierea. Pașii procesului de înscriere sunt următorii și sunt obligatorii pentru toți copiii care aplică la gradinita DREAMLAND:

1. Programarea unei vizite a campusului şcolar se poate face: la Secretariatul şcolii, telefonic la 0787.522.122. sau pe adresa de mail office@scoaladreamlandpipera.ro;
2. Vizitarea campusului şcolar;
3. Completarea de către părinţi a chestionarelor de admitere puse la dispoziţie de consilierii scolii. Rolul chestionarelor este acela de a ne ajuta să-i cunoaștem pe copii și să înţelegem mai bine care sunt aştepările părinţilor legate de scoala şi de educaţia copilului;
4. Comunicarea deciziei privind admiterea/respingerea copilului;
5. Completarea formularului de înscriere, semnarea contractului educațional și a Ghidului Părinților, achitarea taxei de înscriere.

Notă: Garantarea locului pentru fiecare copil se realizează din momentul plății taxei de înscriere.

Scoala primara Dreamland

Taxe de scolarizare 2023 – 2024

Gradinita DREAMLAND ofera copiilor care-i trec pragul un mediu in care siguranta, bunastarea si dezvoltarea lor armonioasa sunt primordiale.

Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.

Varianta 1

– program scurt cu mic dejun –

  • 08:00 – 12:30

410 EUR / luna

mic dejun, program instructiv-educativ, activităţi în aer liber, gustare fructe, abonament inclus pentru fiecare copil la platforma de management educational (catalog electronic), monitorizare video si acces oferit parintilor la sistemul de supraveghere (telefon, tableta, laptop), mentenanta spatiilor educationale, personal suport alocat fiecarei grupe, supraveghere medicala

Inscriere gradinita

– program scurt cu mic dejun –

INSCRIERE

Varianta 2

– program scurt cu masă de prânz –

  • 08:00 – 13:00

510 EUR / luna

mic dejun, program instructiv-educativ, activităţi în aer liber, gustare fructe, masa de prânz, abonament inclus pentru fiecare copil la platforma de management educational (catalog electronic), monitorizare video si acces oferit parintilor la sistemul de supraveghere (telefon, tableta, laptop), mentenanta spatiilor educationale, personal suport alocat fiecarei grupe, supraveghere medicala

Inscriere gradinita

– program scurt cu masă de prânz –

INSCRIERE

Varianta 3

– Program prelungit –

  • 08:00 – 18:00

540 EUR / luna

mic dejun, program instructiv-educativ, activităţi în aer liber, gustare fructe, masa de prânz, program de somn, gustare de după-amiază, activităţi recuperative şi de fixare, activităţi opţionale, program în aer liber, abonament inclus pentru fiecare copil la platforma de management educational (catalog electronic), monitorizare video si acces oferit parintilor la sistemul de supraveghere (telefon, tableta, laptop), mentenanta spatiilor educationale, personal suport alocat fiecarei grupe, supraveghere medicala

Inscriere gradinita

– Program prelungit –

INSCRIERE

Pe parcursul anului scolar pot aparea si alte costuri optionale:

• Costuri pentru activitatile extracurriculare (vizite/ ateliere/ excursii/ teatre/ tabere/ targuri de carte/ Targul de martisor);
• Servicii de transport – in functie de numarul de drumuri (dus/intors) si de zona de preluare/ predare;
• Summer School;
• Cluburi cu plata.

TAXA DE INSCRIERE

Taxa de înscriere este în valoare de 500 lei, este unică (se plătește doar o singură dată) și este nereturnabilă.

TAXA DE RECHIZITE

Taxa de rechizite este în valoare de 150 euro / anual și cuprinde:
• Consumabile utilizate pe parcursul intregului an scolar: auxiliare(carti si caiete tiparite), consumabile ( creioane colorate, carioci, hartie colorata, cartoane, diverse materiale pentru activitatile practice , bloc desen, acuarele etc)
• Participarea la diverse programe/proiecte educationale
• Premii si diplome

REDUCERI

Se oferă un discount de 3% pentru plata trimestriala, 4% pentru plata semestriala si 5% pentru plata anuala.
Gradinita DREAMLAND oferă un discount de 10% la taxa de școlarizare pentru frați.